Mezun Durumundaki Öğrencilerin Dikkatine!

Kütüphane Hesabını Kontrol Etme

Mezun durumundaki öğrencilerimiz, üzerlerinde kaynak olup olmadıklarına dair bilgilere erişim sağlamak için http://kutuphane.beun.edu.tr/yordambt/yordam.php adresinden kullanıcı bilgilerini girerek kontrol edebilir yada (0372) 291 15 20 numaralı hattan Öğrenci numaralarını belirterek sorgulama yaptırabilirler. Üzerlerinde kaynak bulunmayan öğrenciler; “Öğrenci İşleri” üzerinden işlemlerini devam edebileceklerdir.

İade Bilgisi Bulunan Öğrenciler

Üzerlerinde kaynak bulunan öğrenciler, elden yada kargo yoluyla (Kargo ödemesi göndericiye aittir. Karşı ödemeli kargolar kabul edilmeyecektir.) iade işlemleri gerçekleştirmek durumundadırlar. Kargo gönderisi için adresimiz :

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
Farabi Kampüsü Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
İncivez Merkez/ ZONGULDAK

Kayıp Kaynaklar
Üzerlerinde kaynak bulunan öğrenciler, kaynağı kaybetme durumunda kaybedilen kaynağın bire bir kopyasını almak durumundadırlar. Alınan kaynak; aynı yazar ve yayınevine ait olmalıdır. Kaybedilen kaynak için para kabul edilmemektedir.

Yukarıdan belirtilen işlemler gerçekleştirmeyen öğrencilerimize geçici mezuniyet belgeleri ve diplomaları teslim edilmeyecektir.

İletişim ve Bilgi için

18 Haziran 2020