Kurumsal Kimlik ve Logolar

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Kökleri 1924 yılında kurulan Zonguldak Maden Mühendislik Mektebine dayanan ve 2012 yılına kadar Zonguldak Karaelmas Üniversitesi adını taşıyan Üniversitemizin kuruluş tarihi 1992 yılı yerine 1924 olarak kabul edilmiştir. Bu kabulün mutluluğu ve gururu ile taçlandırmasını yaptığımız Üniversitemizin nişanesi olan logoyu 1924 tarihi ile değiştirerek, yeşilin ve mavinin kucaklaştığı şehrin esintisini Uzun Mehmet Anıtı içinde sergilerken etrafını şanlı al bayrağımızın renginden esinlendiğimiz kırmızı renk ile vurguladık.

100 yılık Üniversite tarihimize yaraşır yeni logomuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz...

Yazı Stili: Arial Black

Renk Kodları:

Kırmızı: # E42227

Mavi: # 00349B

Yeşil: # 1E6F44

Kurumiçi Yazışma ve Tasarımlarda Kullanılacak Olan Türkiye Yüzyılı ve 100.yıl Kurumsal Logoları ile Kurumsal Kimlik Kılavuzuna Erişmek İçin Tıklayınız. ( https://yuzuncuyil.gov.tr/Kurumsal )

--------------------------------------------------

ZBEÜ 100.Yıl Logoları

100 Yıl Türkçe Logo (Sloganlı)    PNG   AI    SVG

100 Yıl İngilizce Logo (Sloganlı)  PNG   AI   SVG

ZBEÜ Kurumsal Logolar

Kurumsal Logo TR (300x300 pixel)  - PNG    -   (Beyaz Arkaplanlı - Word / Excel - Kurum içi yazışma dosyaları için)

Kurumsal Logo TR (3000 x 3000 pixel) - PNG   - Türkçe Logo Büyük Boy Transparent

Kurumsal Logo EN (3000 x 3000 pixel) - PNG   - İngilizce Logo Büyük Boy Transparent

Boyutlandırılabilir Canva Linki İçin Tıklayınız.

Yuvarlak Beyaz Arkaplanlı  (250x250 px - İç Arkaplan Beyaz, Dış Çevre Transparan - Word / Excel - Kurum içi yazışma dosyaları için) Görsel İçin Tıklayınız

Logo Çizim Dosyaları (Türkçe)

Ai Dosyası / SVG Dosyası / PDF Dosyası / PSD Dosyası

Logo Çizim Dosyaları (İngilizce)