Rektörümüz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreninde Protokol ile Biraraya Geldi

Rektörümüz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreninde Protokol ile Biraraya Geldi

Küçült Yazı Tipi Büyüt
Zonguldak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Kemal Köksal Stadyumu'nda anma töreni gerçekleştirildi.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, CHP  Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Baro Başkanı Türker Kapkaç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç,AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Pulat, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil,  daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Atatürk'ün Gençliğe Hitabı ve şiir okumalarının ardından Halk oyunları ve jimnastik gösterileri yapıldı. Program sonunda Zonguldak il genelinde resim müzik şiir ve spor alanında derece alan 53 öğrenciye ödül takdim edildi. Stadyum içerisine kurulan standlar protokol tarafından ziyaret edilmesinin akabinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çekilen Hatıra fotoğrafları ile sona erdi.


Yayınlanma Tarihi : 19.05.2022