
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Ulusoy’a tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Zonguldak’tan Rektör Ulusoy’a Tebrik Ziyaretleri
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Zonguldak Öğretmenevi Müdürü Osman Ocaksönmez, VakıfBank Bölge Müdürü Rafet Genç, Zonguldak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve Ziraat Bankası Müdürü İlknur Özdemir, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ulusoy’u makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, BEUN’un Zonguldak ve bölge için taşıdığı önem ile üniversitenin kentle bütünleşen yapısının daha da güçlendirilmesine yönelik ortaya koyulacak çalışmalar üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Rektör Ulusoy’dan Teşekkür
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti. Prof. Dr. Ulusoy, BEUN’un Zonguldak’ın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sunan güçlü bir yükseköğretim kurumu olduğunu belirterek üniversitenin tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde şehrin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğini ifade etti.
Ziyaretler, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından sona erdi.



