Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, “Bitlis-Zonguldak Kardeşlik Gecesi”ne Katıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, İstanbul’da Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) ile Bitlis Dernekler Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği “Bitlis-Zonguldak Kardeşlik Gecesi’nde Zonguldaklı ve Bitlisli vatandaşlar ile bir araya geldi.

29 Eylül Cumartesi aksamı İstanbul Bağcılar kapalı olimpik spor salonunda düzenlenen kardeşlik gecesine, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Milletvekilleri, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile Zonguldak ve Bitlis’ten çok sayıda belediye başkanı, sivil toplum örgütü temsilcileri, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Zonguldak ve Bitlis’in tanıtımları ile başlayan kardeşlik gecesi, Zonguldak ve Bitlis yöresinden türkülerin söylenmesi ve halkoyunları gösterileri ile devam etti.

Kardeşlik gecesinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi standı, ahşap süs eşyaları, seramik malzemeleri ve tanıtıcı bilgilendirme afiş ve broşürleri ile misafirlerin ilgi odağı oldu. Üniversitemiz temsilcileri tarafından; standımıza uğrayan protokol üyeleri ve misafirlere Zonguldak Bülent Ecevit Üniversite’ne ait Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, kontenjanlar, sosyal ve fiziki imkânlar hakkında bilgi verildi, üniversitemiz  tanıtım materyalleri dağıtıldı, üniversite eğitimiyle ilgili her konuda detaylı bilgilendirme yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : 01.10.2018