Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’i Ziyaret Etti

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar 18 Temmuz Salı günü Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında  ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer Vali Ahmet Çınar’a, üniversitede sürdürülen çalışmalar, geldiği aşama, üniversitenin Zonguldak’a etkileri hakkında bilgi verdi. Hizmet üretiminde özellikle Zonguldak’ın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını ve öncelik verdiklerini belirten Rektör Özer, Valilik, Belediye Başkanlıkları ve TSO’lar ve paydaşlarla üniversitenin iletişiminin oldukça güçlü olduğunu ifade etti ve birlikte gerçekleştirilen ve halen yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin çalışmalarından ve gerçekleştirdiği projelerden etkilendiğini belirten Zonguldak Valisi Sayın Ahmet Çınar, Bülent Ecevit Üniversitesi’nin çalışmalardan övgüyle bahsederek şunları söyledi: “Bülent Ecevit Üniversitesi Sayın Rektörümüz ve çalışma arkadaşlarının özverili çalışmaları ile Türkiye’nin güzide üniversitelerinden biri konumuna gelmiştir. Üniversitemizin kampüslerinden ve gerçekleştirilen proje ve çalışmalardan çok etkilendim. İnanıyorum ki Sayın Rektörümüzle birlikte daha büyük ve güzel projeler gerçekleştireceğiz ve Zonguldak’ın gelişimine önemli katkılar sunacağız. Üniversitelerimiz geleceğimizin teminatı gençlerimizin hayata hazırlanmasında, ülkemize yetişmiş insan kazandırılmasında en önemli kurumlar konumundadır. Bu bağlamda Sayın Rektörümüzün ve ekibinin gerçekleştirdiği çalışmalar takdire şayan. İbn-i Sina Kampüsü, uygulama ve araştırma merkezleri, hastaneleri ve eğitim birimleriyle Batı Karadeniz’in sağlık merkezi konumunda. Zonguldak ve Batı Karadeniz’e özverili bir şekilde hizmet eden üniversitemizle gurur duydum. Bu noktada da Sayın Rektörümüz başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yayınlanma Tarihi : 18.07.2017