Zonguldak Meslek Yüksekokulunda Yeni Yılın İlk Toplantısı Yapıldı

Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda 2018 yılının ilk Akademik Genel Kurul toplantısı yapıldı. Toplantı, 16.01.2018 Cuma günü SO1 Seminer sınıfında gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER’in son bir yılın değerlendirilmesine ve gelecek yılda yapılacaklara yönelik bir sunum gerçekleştirdiği toplantıda, öğretim elemanlarına geçen bir yılda gerçekleştirdikleri akademik ve idari başarılarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi. Kurul toplantısı akademik personelin soru ve görüşlerinin alınmasıyla devam etti.

Yüksekokul Müdürü Özölçer “Yeni bir yılın ilk Akademik Kurul toplantısını gerçekleştirdik. Akademik, idari personel ve öğrencilerimiz için hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yayınlanma Tarihi : 20.02.2018