Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda Oryantasyon Eğitimi Tamamlandı

Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik yılı oryantasyon eğitimi tamamlandı. Okulumuza 2017-2018 akademik yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerin okula daha kolay uyum sağlaması, alışması ve öğrenci işleri ile ilgili temel konularda bilgi sahibi olmaları için verilen eğitim 3 gün sürdü. Her bölümün ayrı ayrı yaptığı oryantasyon eğitiminde; okul ve bölümle ilgili muhtelif bilgiler, bölümde 4 yarıyıl boyunca alacakları dersler, istihdam olanakları, staj işlemleri, Farabi-Erasmus-Mevlana değişim programları, Dikey Geçiş Sınavı, bölümlerin olanakları, öğrencilerden nelerin beklendiği gibi birçok konu ele alındı. Hem sunum şeklinde hem de videolarla desteklenen oryantasyon eğitimi soru-cevap bölümleriyle son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 20.10.2017