Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda Girişimcilik Bilgilendirme Semineri Yapıldı

“Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği” dersi kapsamında İşletme Yönetimi,  İnşaat Teknolojisi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Harita-Kadastro ve Maden Teknolojisi Programı 1. ve 2. Öğretim öğrencilerine yönelik KOSGEB hibe destek programları bilgilendirme semineri yapıldı. 15.03.2017-16.03.2017 tarihlerinde 2 gün boyunca gerçekleştirilen seminerde, Yüksekokul ders programı kapsamında 56 saatlik Girişimcilik dersini alıp başarılı olan öğrencilere almayı hak ettikleri girişimcilik sertifikası ile ulaşabilecekleri destekler anlatıldı.

Zonguldak KOSGEB Başkanlığı personellerinden Kobi Uzman Yardımcısı Engin Erdem tarafından, 2016-2017 Girişimcilik Destek Programları ve Finansman Destekleri hakkında detaylı bilgilendirme semineri yapıldı. Seminere Yüksekokul Girişimcilik ve KOSGEB İlişkileri Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Sibel Aydemir, Yrd.Doç.Dr. Bülent Haner, Öğr. Gör. Halime Barutçu, Öğr. Gör. Ceyda Demir  ve Öğr.Gör.Uğur Köroğlu katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin son bölümünde soru-cevap ile öğrencilerin merak ettikleri konular, Kosgeb Uzman Yardımcısı Engin Erdem tarafından yanıtlandı. Seminerin sonunda Girişimcilik ve KOSGEB İlişkileri Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Sibel Aydemir tarafından Kosgeb Uzman Yardımcısı Engin Erdem’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 17.03.2017