Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Batı Karadeniz Tıp Dergisi Yeni Sayısı Yayınlandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Batı Karadeniz Tıp Dergisi/Medical Journal of Western Black Sea (dergipark.gov.tr/baktipd) 2018 yılı ikinci cilt üçüncü sayısı yayınladı.

Tıp Fakültesi Dekanı ve derginin baş editörü Prof.Dr. Ali Borazan 2018 yılının son sayısı (2.Cilt,3.Sayı) olan dergide; hakem kurulu tarafından hassasiyetle gözden geçirilmiş ve yayına hazırlanmış olan osteoporoz, tıp eğitimi, pelvik kitleler ve hepatit konularında dört araştırma makalesi ve «phlegmasia cerulea dolens» tedavisi konusundaki bir olgu sunusunun yer aldığını söyledi. Prof. Dr. Borazan, bu yeni sayının yayınlanması ile “Batı Karadeniz Tıp Dergisi” ULAKBİM TR Dizini’ne girmek için gereken tüm yeterlikleri gerçekleştirdiğini belirtti. Derginin yayın hayatındaki bu önemli aşamaya ulaşmasında emek harcayarak, bilimsel çalışmalarını yayınlamak için dergiyi seçen değerli yazarlarlara, gönderilmiş olan bilimsel araştırma yazılarının değerlendirilmesinde yapmış oldukları özverili çalışmaları nedeni ile hakem kurulu üyelerine ve derginin yayın hayatının devam etmesinde vermiş oldukları destekten dolayı Rektör Prof.Dr. Mustafa Çufalı’ya şükranlarını sunan Borazan, şimdiki ve gelecek yazarları ve hakem kurulu üyeleriyle birlikte 2019 yılının Batı Karadeniz Tıp Dergisi ailesine mutluluk ve daha büyük başarılar getirmesi dileklerinde bulundu.

Baş Editör

Prof. Dr. Ali BORAZAN Tıp Fakültesi Dekanı

TEMEL BİLİMLER BÖLÜM EDİTÖRLERİ

Yasin HAZER, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Veysel Haktan ÖZAÇMAK, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.D., Türkiye

Meryem AKPOLAT FERAH, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji A.D., Türkiye

Zehra SAFİ ÖZ, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji A.D.

Füruzan KÖKTÜRK, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bioistatistik A.D.

Çağatay BÜYÜKUYSAL, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bioistatistik A.D.

Ertuğrul DALGIÇ, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji A.D.

Ayşe Ceylan HAMAMCIOĞLU, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

DAHİLİ BİLİMLER BÖLÜM EDİTÖRLERİ

Taner BAYRAKTAROĞLU, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları AD, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları BD.

Yasin ÖZTÜRK, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.D.

Esra ACIMAN DEMİREL, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.D.

CERRAHİ BİLİMLER BÖLÜM EDİTÖRLERİ

Güldeniz Karadeniz ÇAKMAK, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi A.D.

Ramazan KOZAN, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi A.D.

Önder ÇINAR, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Üroloji A.D.

Yayınlanma Tarihi : 09.01.2019