Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrenci Topluluğu “2.Mühendislik Günleri”  Seminer Programını Düzenledi

Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve iki gün süren seminer,  Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Programının 1. gününde, Yıldız Holding Kategori Satış Grup Müdürü Zafer Yöndem’in “İş Hayatında Başarı ve Kendini Gerçekleştirme” hakkında yapmış olduğu konuşmanın ardından, DoğTek Mühendislik Pazarlama ve Satış Mühendisi Sayın Furkan Durmuş; “Pazarlama Yöntemlerindeki Mühendislik Çalışmaları” konusunda bilgilerini öğrencilerle paylaştı.

Seminer programının 2. gününde CGK Coaching Kariyer Koçu Cem Galip Kahveci’nin “Teoriden Pratiğe Öz Farkındalık, Profesyonel Hayata Adım Atarken Davranış Modellerinin Kontrolü, Motivasyon ve Hedef” konuları üzerine verdiği sunum ile öğrenciler bilgilendirildi.

Seminer programı, Bülent Ecevit Üniversitesi adına Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Mehmet Kopaç’ın, misafir konuşmacılara teşekkür belgesi ve hediye takdim etmesiyle son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 26.10.2018