Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bursa ‘Üniversite Tercih Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Üniversite tercih günleri kapsamında, 11-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında, Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM)’de düzenlenen Üniversite Tercih Fuarı’na katıldı.

Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda üniversitenin katıldığı ve iki gün süren Üniversite Tercih Fuarı’nda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi standı, üniversite adayları, aileler ve eğitimcilerden büyük ilgi gördü.

Fuarda, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi temsilcileri tarafından öğrenciler, veliler ve rehber öğretmenlere Üniversitemize ait Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, kontenjanlar, sosyal ve fiziki imkânlar hakkında bilgi verildi, üniversite  tanıtım materyalleri dağıtıldı, ayrıca çift anadal, yandal, yatay ve dikey geçiş, burs olanakları, taban puanlar, tercih ve sıralama, üniversite eğitimiyle ilgili her konuda detaylı bilgilendirme yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : 13.08.2018