Zonguldak BEÜ Öğrencileri "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü Kutladı

Üniversitemiz öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler Zonguldak  BEÜ Farabi Kampüsü ve Uğur Mumcu Caddesi Zonguldak Anıtı yanında gerçekleştirildi.

Zonguldak BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın da katıldığı üniversitemiz Farabi Kampüsünde gerçekleşen kutlamada, Ateşböceği Öğrenci Topluluğu öğrencileri, üniversitenin emekçi kadınlarına çam fidanı hediye etti. Rektör Prof. Dr. Çufalı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, etkinliği düzenleyen öğrencileri tebrik etti. Ardından Rektör Çufalı, üniversitenin kadın daire başkanları, şube müdürleri, idari birim yöneticileri ve personeli ile birlikte Farabi kampüsü bahçesine fidan dikti.

Zonguldak Anıtı yanında gerçekleştirilen etkinlikte ise; üniversitemiz Ateş Böceği Öğrenci Topluluğu kadınlara çam fidanı, Kızılay Öğrenci Topluluğu da “ Bir Gün Değil Her Gün Özelsin! 8 Mart Dünya Kadınlar Günün Kutlu olsun!” sloganıyla, karanfil hediye etti. Zonguldaklı kadınlar, öğrencilerimizin anlamlı hediyelerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Ateş Böceği Öğrenci Topluluğu kadınlara, kalıcı ve anlamlı bir hediye vermek istediklerini, bu amaçla fidan hediye ettiklerini belirttiler. Ayrıca öğrenciler, etkinliğin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Çufalı’ya, fidanların ve diğer malzemenin teminini sağlayan Orman Bölge Müdürlüğüne ve Zonguldak Belediyesine teşekkür etti.

Yayınlanma Tarihi : 08.03.2019