Zonguldak Başsavcı Vekili Ahmet Yıkılmaz’dan Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e Veda Ziyareti

Hakim ve Savcılar Yaz Kararnamesiyle Ardahan Başsavcısı olarak atanan Zonguldak Başsavcı Vekili Ahmet Yıkılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer; Zonguldak’a katkılarından dolayı Yıkılmaz’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Zonguldak için çok önemli bir değer olduğunu vurgulayan Yıkılmaz, başarılı çalışmaları için Rektör Özer’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer,  ziyareti anısına Zonguldak Başsavcı Vekili Ahmet Yıkılmaz’a üniversitenin hediyelerini takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 19.07.2017