Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni Ziyaret Etti

26 Ekim Perşembe günü Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni ziyaret etti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Umut BALLI tarafından Diş Hekimliği eğitimi ve iş olanakları konusunda bilgilendirilen öğrencilerin gezi esnasında oldukça heyecanlı oldukları görüldü. Yaklaşık bir saat süren Diş Hekimliği Fakültesi tanıtımında öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Dr. BALLI; eğitim kalitesi ve kampüs olanakları açısından Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin hem lisans hem de uzmanlık eğitimi için tercih edilen bir fakülte haline geldiğini bildirdi. Ayrıca öğrencilere Diş Hekimliği Fakültesi derslik ve klinikleri gezdirilerek fakültenin tanıtımı yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : 30.10.2017