ZMYO Bilgisayar Labaratuvarı Yenilendi

Proje Yürütücülüğünü Zonguldak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in üstlendiği “Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Laboratuvar Altyapısının Geliştirilmesi” isimli Altyapı Projesi 2018 Nisan ayında tamamlandı. Proje kapsamında 35 güncel donanımlı bilgisayar Zonguldak Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Labaratuvarına kazandırıldı. 2017 Temmuz ayında başlayan proje 2018 Nisan ayında sonlandırılmış oldu. Bu sayede Zonguldak Meslek Yüksekokulu Bölümlerinin güncel bilgisayar programlarının kurulumu yapıldı ve eğitime daha güncel ve hızlı bir sistemle devam edilmesinin önü açıldı. Projeye onay veren önceki Rektörümüz ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Azar’a ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 14.05.2018