“Yeşilay Haftası” Etkinlikleri Devam Ediyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Yeşilay Öğrenci Topluluğu ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Zonguldak Şubesi, 1-7 Mart Yeşilay Haftası’nı Zonguldak’ta bir dizi etkinlikle kutlamaya devam ediyor.

“Bir Nedenim Var”  etiketiyle yürütülen etkinliklerde “gülmek için, yaşamak için, mutlu olmak için, sevmek için, destek için, gönüllü olmak için Bir Nedenim Var” çağrısı ile Zonguldaklılar, kötü alışkanlıklardan kurtulup Yeşilay dünyasına katılmaya davet ediliyor.

Zonguldak BEÜ Yeşilay Öğrenci Topluluğu’na üye gençlerin destek verdiği etkinlikler, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Zonguldak Şubesi tarafından yürütülüyor. Yeşilay Haftası’nda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İbn-i Sina kampüsü, Zonguldak çarşı, ESAS 67 alış veriş merkezine Yeşilay stantları kurularak Yeşilay’ın yaptığı faaliyetler hakkında halkımız bilgilendirilirken bir yandan da gönüllü üyeler bulmaya devam ediliyor.

Zonguldak BEÜ Yeşilay Topluluğu öğrencileri şehirdeki anaokullarını ziyaret ederek, minik öğrencilere Yeşilay Derneği’nin faaliyetlerini anlatıyor. Etkinlikler arasında, halkı bağımlılık konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen paneller de yer alıyor.

Gazipaşa Caddesi Güzel Sanatlar Galerisinde düzenlenen “Bağımlılıklara Karşı Sporun Önleyici Etkisi” temalı karikatür sergisi Zonguldak BEÜ öğrencileri ve Zonguldak halkı tarafından ziyaret edildi. Zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıkların mizahi bir dille anlatıldığı, sporun olumlu etkisinin gözler önüne serildiği sergi büyük ilgi gördü.

7 Mart Perşembe gününe kadar sürecek “Yeşilay Haftası” etkinliklerinde, derneğin amacı, faaliyet alanları anlatılarak, zararlı alışkanlık ve bağımlıklarla mücadele yöntemleri dile getirilecek.

Yayınlanma Tarihi : 05.03.2019