Yabancı Diller Yüksekokulu’nda “İş Sağlığı Ve Güvenliği” Eğitimi

Son yıllarda kamu kurumlarında önem kazanan “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu önemli bir adım attı. 19 Nisan 2017 tarihinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) yetkilileri İncirharmanı Kampüsü’ne gelerek Yabancı Diller Yüksekokulu konferans salonunda “İş Sağlığı ve Güvenliği Acil Durum Planı” eğitim toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda deprem, yangın, sel, toprak kayması gibi afet ve acil durumlar öncesinde alınması gereken tedbirler ve bu durumlar esnasında yapılması gerekenler üzerine kapsamlı bir sunum yapıldı. Yüksekokul akademik ve idari personelinin tamamının yer aldığı etkinliğin ardından kampüs bahçesinde “Yangın Söndürme Tatbikatı” gerçekleştirildi. Büyük ilgi ile takip edilen tatbikat personel ve öğrencilerimizin aktif katılımı ile başarılı bir şekilde tamamlandı.

Yayınlanma Tarihi : 24.04.2017