Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü Oryantasyon Programı

Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce (Hazırlık) Bölümü tarafından 19-22 Eylül 2017 tarihleri arasında 2017-2018 Akademik Yılı Oryantasyon Programı düzenlendi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü, 2017-2018 Akademik yılında İngilizce hazırlık eğitimi görecek öğrencilerini bir eğitim-öğretim yılını en kolay ve yararlı şekilde geçirmelerine katkı sağlayacak bir oryantasyon programı ile karşıladı. 19-22 Eylül 2017 tarihleri arasında her bir sınıfta danışman öğretim elemanı tarafından yapılan sunumlarda, öğrenciler şehir, semt, yerleşke olanakları, ulaşım, hazırlık okulu eğitim sistemi, akademik takvim, akademik kadro, ders içerikleri, ders materyalleri, derslere katılım, ders giriş-çıkış saatleri, sınav sistemi, sınav yüzdeleri ve Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından ulaşabilecekleri  Öğrenci El Kitabı  hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildi.

Okul işleyişinin yanı sıra öğrencilerin Temel İngilizce bölümünde geçirecekleri bir yıldan en iyi şekilde faydalanabilmelerinin en önemli koşulu olan öğrenci motivasyonunu sağlamak için İngilizce’nin günümüzdeki yeri ve önemi vurgulandı.

Yayınlanma Tarihi : 25.09.2017