Yabancı  Diller Yüksekokulu Bünyesinde Sınıf içi Gözlem Etkinliği Gerçekleştirildi

Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde 2017-2018 akreditasyon çalışmaları kapsamında, 23-24 Mart tarihlerinde TESOL IN TURKEY (İNGİLİZCE EĞİTİCİ EĞİTMEN TOPLULUĞU) tarafından iki gün süren sınıf içi gözlem çalışması yapılmıştır. Çalışma kapsamında 4 eğitmen (MELİS AKDOĞAN-TOBB ÜNİVERSİTESİ, İLKNUR KUNTASAL –ODTÜ, HANDE ÇALIK VE HAKAN ÇAVLAK-YAŞAR ÜNİVERSİTESİ) tarafından yüksekokul bünyesindeki 48 öğretim görevlisi  aktif ders sürecinde 40 dakika boyunca  gözlemlenmiş ve eğitmenler tarafından yüksekokul müdüriyetine bir rapor sunulmuştur. Sınıf içi gözlem çalışması yüksekokul bünyesindeki mesleki gelişim biriminde çalışan öğretim  görevlileri tarafından her sene düzenli olarak yürütülecektir.

Yayınlanma Tarihi : 28.03.2018