Vergi Bilinci ve Gönüllü Uyum Konulu Panel Düzenlendi

Maliye Öğrenci Topluluğu tarafından 23 Mart 2017 tarihinde saat 10.30’da “Vergi Bilinci ve Gönüllü Uyum” başlıklı panel düzenlendi. İİBF Ahmet Zengin Konferans Salonunda gerçekleşen panele Zonguldak Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Abdulkadir Kuştepe, Zonguldak Vergi Denetim Kurulu Grup Başkan Yardımcısı Ulvi Cantürk Kaya, Vergi Müfettişi Ali Yunt, Vergi Müfettişi Mehmet Nalbant, Maliye Bölümü öğretim üyeleri ve Maliye Bölümü öğrencileri katıldı.

Panelin açılış konuşmaları Maliye Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Eroğlu ve Zonguldak Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Abdulkadir Kuştepe tarafından yapıldı. Zonguldak Vergi Denetim Kurulu Grup Başkan Yardımcısı Ulvi Cantürk Kaya, Vergi Müfettişi Ali Yunt ve Vergi Müfettişi Mehmet Nalbant’ın panelist olarak katılım sağladığı panelde, vergi bilinci ve gönüllü uyumu etkileyen faktörler ve vergi bilinci ve gönüllü uyumun önemi hakkında bilgiler ve idare tarafından karşılaşılan olaylar üzerinden örnekler verildi.

Öğrenciler tarafından ilgiyle ve memnuniyetle karşılanan panel sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri Maliye Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Eroğlu tarafından takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 24.03.2017