Üniversitemizin Makale Hazırlama Destek Ofisi, Akademisyenlerimize Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Üniversitemizin Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) bünyesinde hizmet veren Makale Hazırlama Destek Ofisi, çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

İncirharmanı Kampüsünde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulumuz bünyesindeki Makale Hazırlama Destek Ofisinde makalelerin kontrolü, çalışmanın dil bilgisi ve kelime kullanımı açısından geliştirilmesiyle ilgili önerilerde bulunularak, yüz yüze danışmanlık hizmeti biçimde gerçekleştiriliyor. Birimimiz “üniversite yayın performansını” artırmak amacıyla dil yönünde akademisyenlerimize destek olmaktadır. Global bir dil olarak İngilizce makaleler üretmeye daha fazla gereksinim olduğu için Makale Hazırlama Destek Ofisimiz hocalarımızın ürettikleri çalışmaları dünyayla paylaşmaya ve akademik ortamda daha fazla kişiyle buluşturmaya yardımcı olmaktadır.

Makale Hazırlama Destek Ofisi, akademik personelimizin İngilizce yayın yapan dergilerde yayımlanması amacıyla hazırladıkları makalelerin kontrol ve düzeltmelerini profesyonel bir biçimde gerçekleştiriyor. Toplam sekiz akademisyenden oluşan Ofis, randevu sistemi ile ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Üniversitemizde görev yapan akademik personelin bilimsel çalışmalarına destek vermek amacıyla oluşturulan Makale Hazırlama Destek Ofisinin hizmete başladığı  2013 yılı Ekim ayından bu yana, ofiste görev yapan öğretim elemanları, yaklaşık 4.5 yıl içinde toplam 250 makaleyi değerlendirip yayına hazır hale getirmişlerdir.

Üniversitemizin adını ve akademisyenlerimizin başarısını bir adım yukarı taşıyabilmek adına Yabancı Diller Yüksekokulu olarak her zaman  Makale  Hazırlama Destek Ofisimiz hizmete hazırdır.

Yayınlanma Tarihi : 28.02.2018