Üniversitemizi Birincilikle Kazanan Öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'tan Teşekkür Belgesi

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından 2017-2018 eğitim-öğretim yılında fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencilerine gönderilen teşekkür belgeleri senato üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda BEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar tarafından öğrencilere takdim edildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar öğrencilerin her birine YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen Teşekkür Belgelerini takdim etti. Denizcilik Fakültesi öğrencisi Dilek Duzli, Eczacılık Fakültesi öğrencisi Nilgün Aksoy, Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencisi Aydan Bayrak, Tıp Fakültesi öğrencisi Nedim Aralık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencisi Sena Aykaç, İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Binnaz Aslan, Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencisi Emrullah Umudum ve Sağlık Bilimleri Fakültesi  Elif Kara fakültelerine birincilikle giren öğrenciler olarak teşekkür belgelerini aldılar.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, "2017-2018 Akademik Yılında fakültelerimizi birincilikle kazanan öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyor, bizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, BEÜ yönetimi olarak başarılı öğrencileri her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Yayınlanma Tarihi : 07.11.2017