Üniversitemizde Zonguldak İl Geneli “7. Sınıflar Arası Enerji ve Gıda İsrafı” Konulu Öykü-Anı Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Üniversitemiz ile Zonguldak Valiliği işbirliğinde yapılan Zonguldak İl Geneli 7. Sınıflar Arası Enerji ve Gıda İsrafı Konulu Öykü-Anı Yarışması Ödül Töreni 18 Ocak Perşembe günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde yapıldı. MÜSİAD Zonguldak Şubesi, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü,  Üniversitemiz Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (MEDEM) ile  Abdulkadir Geylani Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin katkılarıyla düzenlenen ödül törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, akademik ve idari personel, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Zonguldak İl genelinde  7. sınıf öğrencilerine bir ders saati boyunca yazarlık atölyesi yapılıp yaklaşık 5000 öğrenci ile görüşülerek, öğrencilerin gıda ve enerji israfı hakkında  yazdıkları öykü ve anıların değerlendirildiği  ödül töreninde;  öykü yarışmasında ilk 10’a giren öğrencilere bisiklet hediye edilirken, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım tarafından  teşekkür belgeleri takdim edildi. Enerji ve gıda israfı konusunda bilinç oluşturulmasının amaçlandığı, bu konuda   birbirinden değerli eserlerin değerlendirildiği  yarışmaya katılan öğrenciler  böyle anlamlı bir projeye dahil olmalarından dolayı Bülent Ecevit Üniversitesi’ne memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler.

Öğrencilere ödüllerinin takdiminden sonra dereceye giren öğrencilerin okul müdürlerine    teşekkür belgeleri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak tarafından verilirken, yarışmaya katılan öğrencilerin eserlerinden oluşan ve Üniversitemiz Yayınevi tarafından hazırlanan   “İsraf Etme Yaz Yazar Ol” kitabının editörlerine ise teşekkür belgeleri İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım tarafından takdim edildi.

Ödül töreni dereceye giren öğrenciler, velileri, okul müdürleri ve yarışmaya katkı veren BEÜ personelinin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 19.01.2018