Üniversitemizde IAESTE - Yurt Dışı Staj Programı Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü tarafından 2018-2019 akademik yılında IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi) kanalıyla yurt dışına staja gitmek isteyen öğrenciler için  18 Ekim 2018 Perşembe günü Tahir Karauğuz konferans salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

IAESTE Program Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Saygın Abdikan, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Öğr. Gör. Okşan Dağlı, Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Dinçer Biçer, IAESTE personeli Sevilay ALTUNAY’ın katılımlarıyla, toplantıda programın önemi ve öğrencilerimize sağlayacağı katkılar hakkında bilgiler verildi, yabancı dilin önemi vurgulandı. Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 22.10.2018