Üniversitemizde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü Etkinlikleri

Dünya Diyabet Günü kapsamında Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ülkemizde, kamuda ilk kez kurulan ve faaliyetteki Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezinde etkinlikler düzenlenecektir.

“Şekerinizin ve Ağırlığınızın Farkında Olun, Farklı Olun” sloganıyla merkezimize ait Diyabet ve Obezite Okulu’nun ilk etkinliği gerçekleştirilecektir.

14 Kasım 2018 Çarşamba saat 11.00-12.00 arası Zonguldak BEÜ Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezinde; diabetes mellitus hastalığının önemi, insulinler, insulin pompası uygulaması ve diyabette podoloji/ayak sağlığı uygulamalarına yönelik bilgilendirmeler yapılacaktır. Aynı program saat 12.30-13.30 arasında Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Şebnem Kargı Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Toplantıya halkımız, akademik personeller,  idari personeller, öğrencilerimiz katılabilir.

«Diyabet  ve Obezite Okulu» sonraki aylarda devam edecektir.

Yayınlanma Tarihi : 12.11.2018