Üniversitemiz 2018-2019 Akademik Yılı Sosyal Sorumluluk Projeleri’nde Dereceye Giren Projeler Belirlendi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri (SSP 900) dersi kapsamında 2018-2019 Akademik Yılı Güz ve Bahar dönemlerinde "Bağımlılıkla Mücadele" ve "Sıfır Atık" başlıklarında yürütülen projelerde dereceye girenler, 30 Mayıs Perşembe günü yapılan toplantı ile belirlendi.

Tahir Karauğuz Toplantı Salonu’nda yapılan ve SSP Genel Koordinatörü Prof. Dr. Soner Yavuz ile Fakülte ve Meslek Yüksekokulu Birim Koordinatörlerinin katıldığı toplantıda, yıl içinde yapılan projeler hakkında kısa sunumlar yapıldı. Tanıtımların ardından, birim koordinatörlerince yapılan oylama ile ilk üçe giren projeler belirlendi. Buna göre; ‘Bağımlılıkla Mücadele’ teması kapsamında; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden ‘Özgür Elmas’ isimli proje birinci; Kdz Ereğli MYO Tasarım Bölümü-Grafik Tasarım Programı’ndan ‘Bağımlılık Sergisi’ isimli proje ikinci; Diş Hekimliği Fakültesi’nin ‘Diş Hekimliği Fakültesine Başvuran Hastalara Sigaranın Ağız Hastalara Sigaranın Ağız Sağlığına Zararlarının Anlatılması’ içerikli projesi ise üçüncü seçildi.

‘Sıfır Atık’ temasında ise; Tıp Fakültesi, ‘Atık Yağların Dönüşümü’ isimli proje ile birinci olurken, Mühendislik Fakültesi ‘Geleceğin Bez Torbanda’ isimli proje ile ikinci, Ereğli Eğitim Fakültesi ise ‘Barınaklar Evimiz’ isimli proje ile üçüncü oldu.

Toplantı sonunda SSP Genel Koordinatörü Prof. Dr. Soner Yavuz, özverili çalışmalarından dolayı Birim Koordinatörlerine teşekkür etti.

Yayınlanma Tarihi : 31.05.2019