Üniversitemiz Zonguldak Üniversite Tercih Günleri’nde Tanıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı desteği ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan Zonguldak Üniversite Tercih Günleri 20—21 Kasım 2017 tarihleri arasında; 25 devlet ve vakıf üniversitesinin katılımı ile Zonguldak Dedeman Otel’de  gerçekleştirildi. Etkinlikte, birçok eğitim uzmanı tarafından lise son sınıf öğrencilerine ve rehber öğretmenlere yönelik; üniversiteye geçişte yeni sınav sistemi, sınav stresi ve motivasyon, yeni sınav sisteminde başarı, kariyer planlama, geleceğin meslekleri ve meslek seçimi konularında eğitim seminerleri verildi. Üniversitemizin de bölümlerinin ve fakültelerinin tanıtıldığı fuar oldukça verimli geçti; öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Üniversitemizi tercih etmek isteyen öğrencilere yurt olanakları, sosyal ve kültürel aktiviteler ve yeni bölümlerle ilgili bilgi veridi.

Yayınlanma Tarihi : 23.11.2017