Üniversitemiz Türk Halk Müziği Topluluğu 24. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Muhteşem bir Konser Verdi

24. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Üniversitemizde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Üniversitemiz Türk Halk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu 2 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00’de Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde muhteşem bir Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirdi.

Üniversitemiz akademik ve idari personeli ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konsere Zonguldaklı müzikseverler de katıldılar. Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı altında faaliyetlerini yürüten ve Öğr. Gör. Cem Dertsiz yönetimindeki Türk Halk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu, birlikte ve solo performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Yaklaşık iki saat süren konser izleyicilerden yoğun alkış aldı.

Konserin sonunda Türk Halk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu adına Öğr. Gör. Cem Dertsiz’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 03.05.2018