Üniversitemiz Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanemizde Covid 19 Aşı Çalışmaları Başladı

Kullanım onayının verilmesinin ardından Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde ilk Covid 19 aşısı yapıldı. İlk aşıyı olan Başhekim Prof. Dr. Şenay Özdolap Çoban “Bu hastalıktan korunmak ve normal hayatımıza tekrar dönebilmek için aşı olmanın önemi çok büyük. Şahsen vatandaşlarımızın aşı olma konusunda duyarlı olacağından eminim. Bir kez daha tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Zonguldak’ta Covid-19 aşılama programının başlatıldığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, “Aşılama programını Üniversitemiz Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanemizde bugün başlatmış bulunuyoruz. İlk aşımızı hastanenin başhekimi Şenay Özdolap Çoban hocamızla başladık. Böylece hastanemizde aşı uygulaması başlamış bulunmaktadır. Biz öncelikle sağlık personeli ile başladık. Sağlık personelimizin tamamına yapılacak kadar aşımız elimizde mevcuttur ve ilgili birimlerimize dağıtılmış durumdadır. Aşılama süreci sorunsuz bir şekilde başlamıştır.” diye konuştu.

Yayınlanma Tarihi : 14.01.2021