Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü Toplantı Gerçekleştirdi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı, Hemşirelik Bölüm Başkanlığı ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü’ nün süregelen işbirlikçi yaklaşımı çerçevesinde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili, Dekan Yardımcısı, Hemşirelik Bölüm Başkanı, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Sorumlu Hemşirelerin katılımıyla, 17 Mart Cuma günü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda; mesleki bakım ve hizmet kalitesini arttırmak, kaliteli eğitim – öğretim programları oluşturmak, hemşire ve öğrenci hemşire arasındaki profesyonel ilişkiyi güçlendirmek, klinik içi organizasyon ve klinik yönetimlerinin planlanması konularında bilgi/deneyim paylaşımı yapıldı. Bu doğrultuda mesleki doyumun, verimliliğin ve eğitimdeki kalitenin arttırılması amacıyla sorunlar belirlenmiş ve çözüm yolları oluşturulmuştur.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Sevim Çelik ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Emine Fidan toplantı sonunda katılımları için sorumlu hemşirelere teşekkür ederek bundan sonraki süreçlerde de işbirliği çerçevesinde bu toplantıların periyodik olarak devam etmesinden duyacakları memnuniyetlerini iletti.

Yayınlanma Tarihi : 21.03.2017