Üniversitemiz Kdz. Ereğli Kepez Yerleşkesi Öğrencileri Kan Bağışında Bulundu

“Kampüsün Kanında Hayat Var” sloganıyla bu yıl yedincisi düzenlenecek olan geleneksel kan bağışı kampanyası başlıyor. Amacı tüm kampüslerimizde öğrenciler, akademik ve idari personelin kan bağışları ile farkındalık yaratmak, kan bağışı konusunda gençleri bilinçlendirmek olan kampanya bu yıl 15-16 Mart tarihleri arasında düzenlenecek. Geçtiğimiz altı yılda, tüm kampüslerimizde kan bağışı konusunda önemli düzeyde duyarlılık oluşmuştur.

Bu kapsamda, Üniversitemiz Kepez yerleşkesinde 13 Mart Salı günü Zonguldak Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Kan Bağışı kampanyasında Denizcilik Fakültesi, Turizm Fakültesi, Ereğli Eğitim Fakültesi, Ereğli Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personelinin katılımı ile 106 ünite kan bağışı yapılmıştır. Kan bağışının öneminin anlatıldığı eğitim sunumları da öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 15.03.2018