Üniversitemiz Karabük’te ‘Üniversite Tanıtım Fuarı’na Katıldı

Ulusal ve uluslararası çerçevede tanıtım etkinliklerine önem veren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, “Üniversite Tanıtım Fuarı” etkinliği kapsamında Karabük’te TED Koleji öğrencileriyle buluştu.

5 Mart Salı günü TED Karabük Koleji ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım fuarında Karabük il genelinden gelen bu yıl tercihte bulunacak lise öğrencileri, üniversiteye hazırlanan aday öğrenciler ve aileleri üniversitelerin temsilcileri ile yüz yüze görüşerek akademik ve fiziki imkanlar hakkında bilgi sahibi oldular.

Üniversitemiz standına büyük ilginin görüldüğü tanıtım fuarında ziyaretçilere yazılı ve görsel materyaller eşliğinde üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları ve sosyal imkânları hakkında bilgi verildi.

Yayınlanma Tarihi : 05.03.2019