Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanları Çalıştayı’na Katıldı

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümü tarafından düzenlenen 18 Mayıs 2017 tarihinde Gaziantep’ te gerçekleştirilen Türkiye’ deki Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanları Çalıştayı’nda Gıda Mühendisliği bölümleri ile ilgili eğitim-öğretim sorunları, çözüm önerileri tartışıldı.

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özge Duygu Okur’un da katılımının gerçekleştiği çalıştayda Türkiye’de yer alan tüm Gıda Mühendisleri bölüm başkanları ortak çözüm önerileri için bir araya geldi. Eğitim-Öğretim ile ilgili temel noktaların Swot analizi ile katılımcılar tarafından anında değerlendirildiği çalıştayda elde edilen sonuçlar üzerinde tartışıldı.

Yayınlanma Tarihi : 01.06.2017