Üniversitemiz Ereğli Eğitim Fakültesi’nde Atatürk’ü Anma Programı

10 Kasım Atatürk'ü anma haftası dolayısıyla 12 Kasım pazartesi günü Ereğli Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda Ulu Önder Atatürk’ü anma programı gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizi kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. Ölüm yılı kapsamında gerçekleştirilen programa, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Etkinlik, Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölümü Öğr. Gör. Dilşad Yirsutimur sunduğu “Lider Atatürk” konulu konferans ile devam etti. Yirsutimur, Atatürk’ün, ülkesinin kaderini tek başına çizen büyük bir lider olduğunu ve yaşadığı çağa ilham verdiğini belirtti.

Anma programı, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz’un,  Öğr. Gör. Dilşad Yirsutimur’a teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 13.11.2018