Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi İspanya’da

Üniversitemiz engelli öğrenci birimi Koordinatörü Hakan Kalyon 2018 yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği Eğitim Alma Etkinliği kapsamında İspanya Jaén Üniversitesi’nde idi.  Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında bir dizi inceleme ve görüşmelerde bulunan Hakan Kalyon, İspanya Jaén Üniversitesinde erişilebilirlik, makul uyarlama, evrensel tasarım, engelli öğrenci birimi yapısı ve işlevleri konu alan görüşmeler yaptı. Jaén Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ve İlgili birimleri ziyaret ile başlayan etkinlik, üniversite kampüsündeki uygulamaları da yerinde görme fırsatı ile her iki üniversitedeki benzer nitelikteki uygulamaları karşılaştırma fırsatı sundu ve 27 Nisan 2018 de tamamlandı. Kalyon, destekleri için başta üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya ve Erasmus+ Koordinatörü Öğr. Gör. Dinçer Biçer’e teşekkür etti.

Yayınlanma Tarihi : 02.05.2018