Üniversitemiz Devlet Konservatuvarından Bahara Merhaba Konseri

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Akademik Orkestrası, Nevruz Kutlama etkinlikleri kapsamında 21 Mart Salı günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde ‘Bahara Merhaba’ konseriyle dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

İlginin yoğun olduğu konsere Zonguldak Valisi Ali Kaban eşi Neriman Kaban, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer eşi Nebahat Özer, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi eşi Hatice Selvi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya eşi Özlem Karakaya, akademik ve idari personel, öğrenciler ve Zonguldaklı müzikseverler katıldı.

Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından oluşan orkestrada; soprano Yrd. Doç. Dr. Melike Bolat Başoğlu ve Öğr. Gör. Dilek Yüksel, tenor Öğr. Gör. Cemalettin Baydağ, bariton Öğr. Gör. Onur Çuhacı’ya; kemanda Arş. Gör. İlkay Göksel, piyanolarda Öğr. Gör. Ceren Göğüş, Öğr. Gör. Turgay Tunç kontrabasta Yrd. Doç. Dr. İlker Kömürcü, flütte Öğr. Gör. Hacer Mohan Kömürcü ve bateride Anıl Bahadır eşlik etti. Devlet Konservatuvarı Akademik Orkestrasının, ‘Bahara Merhaba’ başlıklı konserinde, öğretim elemanlarının oluşturduğu solistler, solo performanslarıyla büyük alkış aldılar. Yaklaşık iki saat süren konserde “İkinci Bahar, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Sevdim Bir Genç Kadını, Parla Piu Piano gibi ünlü şarkılar seslendirildi. Bahar konseptli görüntülerin eşlik ettiği konserde sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konserin sonunda Zonguldak Valisi Ali Kaban  günün ve konserin anısına Öğretim elemanlarına teşekkür belgelerini takdim ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yayınlanma Tarihi : 21.03.2017