Üniversitemiz Bologna Üniversitesi Rizzoli Enstitüsü Podoloji Biriminde ve Exposanıta Sağlık Fuarındaydı

Üniversitemiz Obezite ve Diyabet Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu, Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Selçuk Keser ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokul Müdürü ve Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Gümüş İtalya Bologna Üniversitesindeydi.

İtalya’nın köklü üniversitelerinden Bologna Üniversitesi bünyesinde Rizzoli Enstitüsünde faaliyet gösteren Podoloji Birimini ziyarete Enstitü Müdürü Prof. Nicola Baldini, Doktora Öğrencisi Lorenzo Bragnara ve Sekreter Francesca Schirru eşlik etti. En eski kütüphaneye sahip Enstitüdeki Podoloji biriminin çalışma şekli ile iş akışı gösterildi ve mekanları gezildi.

Prof.Baldini ve ekibine Üniversitemizin hediyeleri verilerek teşekkür edildi. Bolognadaki gezinin devamında EXPOSANITA Sağlık fuarında ayak sağlığı ve tedavisine yönelik malzeme ve cihazlara ait alanlar gezildi.

Yayınlanma Tarihi : 24.04.2018