Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan Cumhuriyet’in 95. Yılı Etkinlikleri

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yılı etkinlikleri programı kapsamında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, personel ve öğrencilere yönelik Sokak Basketbolu ve  Tenis Turnuvası düzenledi.

23-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen, kura çekimi ile başlayıp, eleme usulü ile devam eden müsabakalara, akademik personeller ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Çekişmeli geçen turnuvalar sonucunda;  on iki akademik personelin katıldığı “Tenis Personel” kategorisinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan Bilal Emektar birinci, Mühendislik Fakültesi’nden Gökhan Saruhan ikinci oldu.  On sekiz öğrencinin katıldığı “Tenis Erkek Öğrenci” kategorisinde Mühendislik Fakültesinden Mouad Ajahou birinci olurken, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan Zeki Şengül ikinci oldu. “Tenis Kadın Öğrenci” kategorisinde Tıp Fakültesi’nden Ayşe Ece Şimşek birinci, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan Ayşegül Epcimoğlu ikinci oldu. Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyelerinden oluşan takımların karşılaştığı, “Sokak Basketbolu Personel” kategorisinde Tıp Fakültesi birinci oldu. “Sokak Basketbolu Öğrenci” kategorisinde de on altı takım mücadele etti.

Turnuvalar sonunda, dereceye girenlere üniversitemiz tarafından Cumhuriyetimizin 95. Yılı anısına kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Yayınlanma Tarihi : 30.10.2018