Üniversitemiz Almanya’nın Münih Şehrinde Düzenlenen “Bachelor and More 2018” Fuarına Katıldı

Üniversitemiz 20 Ocak 2018 tarihinde Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen “Bachelor and More 2018” uluslararası eğitim fuarına katıldı.  Başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen öğrencilerin Üniversitemiz standına yoğun ilgi gösterdiği fuarda, öğrencilere Bülent Ecevit Üniversitesi ile ilgili ayrıntılı bilgi ve materyal desteği sağlandı ve öğrenci kabul süreçleri ile ilgili öğrenci ve velilerle görüşmeler gerçekleştirildi.

Türkiye’den sadece Bülent Ecevit Üniversitesi’nin katıldığı fuarda, Üniversitemiz uluslararası işbirliği ağını geliştirmek amacıyla Erasmus+ ve Mevlana programları kapsamında pek çok üniversite temsilcisi ile görüşmeler yapıldı ve yeni işbirliklerinin temelleri atıldı. Tanıtım fuarına katılan Üniversite temsilcileri, tanıtım fuarının çok verimli geçtiğini belirttiler ve kısa sürede uluslararası işbirliği ağımıza yeni üniversitelerin ekleneceğine dikkat çektiler.

Yayınlanma Tarihi : 24.01.2018