Üniversitemiz Akademik Orkestrası’ndan İstiklal Marşımızın 96. Yıl Dönümüne Özel Muhteşem Konser

Üniveristemiz Devlet Konservatuarı Akademik Orkestrası 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma gününde unutulmaz bir konser verdi. 13 Mart Pazartesi günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Zonguldak Valisi Ali Kaban eşi Neriman Kaban, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer eşi Nebahat Özer, İl Jandarma Komutanı Haluk Selvi eşi Hatice Selvi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, , akademik ve idari personel, öğrenciler ve Zonguldaklı müzik severler katıldı.

İlginin yoğun olduğu konserde Devlet Konservatuvarı sanatçıları geçmişten günümüze Türk marşlarını seslendirdiler. Öğretim elemanlarının oluşturduğu solistler, solo ve birlikte performanslarıyla büyük alkış aldılar. Konservatuvar öğretim elemanlarına Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin de eşlik ettiği konser sonunda İstiklal Marşımız hep bir ağızdan coşkuyla okundu.

Zonguldak Valisi Ali Kaban eşi Neriman Kaban, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer eşi Nebahat Özer,İl Jandarma Komutanı Haluk Selvi eşi Hatice Selvi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,  Devlet Konservatuvarı sanatçılarını tebrik ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

Konser bitiminde Zonguldak Valisi Ali Kaban eşi Neriman Kaban, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer eşi Nebahat Özer, İl Jandarma Komutanı Haluk Selvi eşi Hatice Selvi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri’nin 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü dolayısıyla Sezai Karakoç Kültür Merkezi Fuayesinde düzenlediği Karma Resim ve Heykel sergisini gezdi.

Yayınlanma Tarihi : 13.03.2017