Üniversiteler Arası Futsal 2. Lig Müsabakaları Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu Üniversiteler Arası salon futbolu (Futsal) 2. Lig Müsabakaları 26 Mart Salı günü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde 10 üniversitenin katılımıyla başladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 26-30 Mart tarihleri arası sürecek olan futsal 2. Lig müsabakalarına katılacak 10 üniversite kadınlarda, Gazi Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi; erkeklerde ise, Ordu Üniversitesi, Ahi Evran Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi oldu.

Üniversitemiz Farabi Kapalı Spor Salonu’nda her gün 2 kadın, 3 erkek takımı halinde oynanacak maçlar 30 Mart Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Futsal heyecanını yaşamak isteyen herkesi üniversitemize bekliyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 26.03.2019