Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Sosyal Sorumluluk Projesi Dersi Kapsamında Himmetoğlu Köyü İlkokulu’nun restorasyon işlemi gerçekleştirildi

sosyal sorumluluk projesi kapsamında biraraya geldiler.

Danışmanlığını Yrd. Doç.Dr. Cem Kartal’ın üstlendiği Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında; “Köy Okullarını Renklendiriyoruz” sloganıyla yola çıkan öğrenciler çocukların daha iyi şartlarda eğitim almalarını desteklemek amacıyla, Zonguldak merkeze bağlı Himmetoğlu Köyü ilkokulu’nu restore ettiler. İlk aşamada öğrenciler ZOKEV Başkanı Fikret Zaman ve köy muhtarı ile birlikte okulu ziyaret ederek yapılması gerekenleri planladılar. İkinci aşamada okulun dış cephe tadilat ve boyama işlerini gerçekleştirdiler. Son aşamada sınıfların tadilat ve boyama işlerini yaparak okulun restorasyon işlemini bitirdiler. Okulun duvarlarına ve bahçesine çizdikleri eğlenceli görsellerle okulu güzel bir görüntüye kavuşturdular. Projeyi tamamlayan öğrenciler, ZOKEV Başkanı Fikret Zaman, köy muhtarı, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü  Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feride Öztürk bölüm öğrencilerine ve danışmanlarına gerçekleştirdikleri projeden dolayı teşekkür ederek, sosyal sorumluluk projelerinin bundan sonra da etkin şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yayınlanma Tarihi : 20.12.2017