Türkiye TEKDER’den Rektörümüze Ziyaret

Kısa adı TEKDER olan Teknikerler ve Yüksek Teknikerler Derneği Genel Başkanı Murat Çatalçam ve beraberindeki heyet,  22 Mayıs Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Çatalçam, dernek ve çalışmaları hakkında Rektörümüze bilgiler vererek görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Çufalı da TEKDER heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. TEKDER’e şehir ve üniversite hakkında bilgiler de veren Rektörümüz,  üniversite olarak kendileriyle her türlü işbirliği içerisinde hareket etmeye hazır olduklarını söyledi.

Dernek ve üniversite faaliyetleri ile ilgili geniş bir fikir alışverişinde bulunulan ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve başarı temennisi ile son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 22.05.2019