Türk Vergi Sisteminde Elektronik Uygulamalar Başlıklı Panel Gerçekleştirildi

Maliye Öğrenci Topluluğu tarafından 23 Mart 2017 tarihinde saat 14.30’da “Türk Vergi Sisteminde Elektronik Uygulamalar” başlıklı panel düzenlendi. İİBF Ahmet Zengin Konferans Salonunda gerçekleşen panele Zonguldak Vergi Denetim Kurulu Grup Başkan Yardımcısı Ulvi Cantürk Kaya, Zonguldak Vergi Dairesi Başkan Vekili Refik Akgün, Zonguldak Uzunmehmet Vergi Dairesi Müdürü Abdurrahman Kösemen, Maliye Bölümü öğretim üyeleri ve Maliye Bölümü öğrencileri katıldı.

Panelin açılış konuşmaları Maliye Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Eroğlu ve Zonguldak Vergi Dairesi Başkan Vekili Refik Akgün tarafından yapıldı. Zonguldak Vergi Dairesi Başkan Vekili Refik Akgün ve Zonguldak Uzunmehmet Vergi Dairesi Müdürü Abdurrahman Kösemen’in panelist olarak katılım sağladığı panelde; elektronik vergi uygulamalarına duyulan ihtiyaç, uygulamaların içerikleri ve bu uygulamaların mükellefe ve idareye sağladığı avantajlar hakkında bilgiler verildi.

Öğrenciler tarafından ilgiyle ve memnuniyetle karşılanan panel sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri Maliye Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Eroğlu tarafından takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 24.03.2017