Türk Endodonti Derneği Başkanı, Diş Hekimliği Fakültesinde Konferans ve Öğrenci Eğitim Etkinliği Gerçekleştirdi

Okan Üniversitesi Endodonti Anabilim Dalı Başkanı ve Türk Endodonti Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Baybora Kayahan’ın sunumuyla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonunda  “Şekillendirmenin Kısa Hikayesi”  başlıklı konferans gerçekleştirildi. Konferansa Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi akademik, idari personeli ile öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Konferans bitiminde Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Emre Bodrumlu tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi. Daha sonra eğitim etkinlikleri çerçevesinde üniversitemiz 5.sınıf öğrencileri endodontideki güncel cihaz ve aletleri kullanarak kök kanallarının şekillendirme işlemlerini yaptı ve bu şekilde teorik bilgilerini son teknoloji cihazları kullanarak uygulama  fırsatı buldular.

Yayınlanma Tarihi : 23.05.2018