TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’i Ziyaret Etti

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, 6 Nisan Perşembe günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i  makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz tarafından fahri doktora payesi tevcih edilen TÜBA Onursal üyesi Prof. Dr. Ş. Teoman Duralı’nın fahri doktora payesi takdim törenine katılmak üzere üniversitemize gelen Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Prof. Dr. Acar, Rektör  Özer’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Prof. Dr. Acar, Rektör Prof. Dr. Özer’e TÜBA yayınlarını takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, nazik ziyaretleri için Prof. Dr. Acar’a teşekkür ederek Devrek Bastonu Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üretilen Devrek Bastonu’nu takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 06.04.2017