Tıp Fakültesi 2016-2017 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Tıp Fakültesi 2016-2017 Akademik Genel Kurul Toplantısı Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Borazan başkanlığında, dekan yardımcıları ve öğretim üyelerinin katılımıyla 13 Ekim Cuma günü Tıp Fakültesi B salonunda gerçekleştirildi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Borazan, Tıp Fakültesinin bir yıllık genel değerlendirme sunumunda, fakültemizce düzenlenen bilimsel toplantılar ve etkinlikler, yayın sayıları, akademik yükseltmeler ve atamalar, öz değerlendirme raporu hazırlama süreci, akreditasyon süreci kapsamında oluşturulan komisyonlar ve komisyon üyeleri,  fakültemiz alt yapı düzenlemeleri, bütçe ödenek durumu ve yıl içerisinde yapılan iyileştirmeler ve gelişmeler anlatıldı.

Fakülte olarak mezuniyet öncesi eğitim programını ulusal ve uluslararası standartlar doğrultusunda güncellediklerini, akreditasyon başvurusu kapsamında özdeğerlendirme raporunu tamamlayarak akreditasyon derneği TEPDAD’a gönderdiklerini ve eğitim-öğretim ile ilgili gereken tüm kurul ve komisyonları oluşturduklarını belirtti. Toplantı, öğretim üyelerinin eğitim-öğretime yönelik görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi

Yayınlanma Tarihi : 17.10.2017