Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrencileri ‘Sıfır Atık’ İçin Yeşil Sahalara İndiler

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde çevre duyarlılığı ve çevreye saygı konusunda farkındalık oluşturmak ve bu konudaki bilinci sürdürülebilir kılmak için önemli çevre projelerinin üretilmesine ve bu projelerin hayata geçirilerek, bölge genelinde çevre bilincinin gelişmesine de katkı sağlanılması yönündeki ‘doğaya saygı’ faaliyetleri artarak devam ediyor.

Üniversitemiz bünyesindeki çevre dostu uygulamalardan biri de 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi.  Bu bağlamda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü II. Öğretim öğrencileri ‘Sıfır Atık’ bilincini yeşil sahalara yaymak adına ‘Ezeli Rekabet, Ebedi Dönüşüm’ isimli projelerini Zonguldak Kömürsporlu taraftarlarla buluşturdular.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Kayhan Kafalı’nın danışmanlığını üstlendiği bu çevre projesi kapsamında, Kömürsporlu futbolcular, Bugsaşspor ile olan karşılaşma öncesi ‘Sahalarımız Yeşil, Atıklarımız Sıfır Kalsın’ yazılı pankart ile sahaya çıkarak,  atıkların kontrol altına alınması ve geri dönüşümünün sağlanarak hayata kazandırılması adına taraftarları da bu farkındalık projesine dahil etmiş oldular.

“Geri dönüşümü yeşil sahalardan başlatıyoruz” diyen öğrencilerimizin doğayı korumak adına gerçekleştirdikleri bu farkındalık projesi Kömürsporlu futbolculardan ve taraftarlardan büyük alkış topladı.

Yayınlanma Tarihi : 29.05.2019