Ereğli Eğitim Fakültesi Kan Bağışı

Üniversitemiz ve Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen Kan Bağış Kampanyası 26 Ekim’de Ereğli Eğitim Fakültesi Doruk Binası’nda ve 27 Ekim’de Ereğli Eğitim Fakültesi Kepez Binası’nda yapıldı. Doç. Dr. Soner Yavuz ve Yrd. Doç. Dr. Ezgi Taylan Koparan’ın koordinatörlüğünde Topluma Hizmet Uygulamaları dersini alan öğrenciler Kan Bağış Kampanyasına destek verdiler. Kan bağışlarından önce iki binada da Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Adem Sali tarafından eğitim verildi. Kan bağışı kampanyası akademik-idari personel ve öğrencilerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Fakültenin Doruk Binası’ndan 84 ünite ve Kepez Binası’ndan 163 ünite olmak üzere toplamda 247 ünite kan bağışı yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : 19.02.2019